EXCLUSIV! Miliardara romanca din India, rivala lui Mr. Pink pe piata asiatica!

Updated: Oct 25, 2018


Romanca Anca Verma, sotia dealerului indian de arme Abhishek Verma, creditata de Forbes cu o avere care se ridica la 3 miliarde de dolari, vrea sa investeasca o suma mare de bani intr-o afacere cu bauturi racoritoare. Galateanca si-a anuntat intentia de a aduce in India brandul lituanian „Olialia Cola”, care in 2010 a dat lovitura cu o reclama agresiva in care apar foarte multe blonde.


„Sexy Cola” cum mai este denumita bautura lituaniana a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce sefii grupului care o produc si-au anuntat intentia de a achizitiona o intreaga insula in Maldive si de angaja numai blonde care sa opereze afacerea. Se pare ca Anca s-a regasit in „planul de afaceri” dezvoltat de lituanieni, mai ales ca fosta Miss Univers Romania e o blonda convinsa. Ea a anuntat ca va lansa aceasta bautura in India pana la sfarsitul acestui an.


In acest moment, romanca Anca Neacsu (pe numele de fata) devine un conurent de temut pentru celebrul Mr Pink pe piata asiatica. Iubitul Monicai Gabor detine o cota buna de piata in China si Hong Kong cu bautura pe care o produce, insa, nu a patruns inca in India.


Anca Verma are 28 de ani si locuieste de ani buni in India, unde este foarte cunoscuta. In 2012, ea si sotul ei au fost arestati de autoritati pentru evaziune fiscala si fapte de coruptie, insa romanca a fost eliberata dupa putina vreme. In schimb, Abhishek Verma se afla si acum in arest, asteptand sa fie judecat. Ei au fost acuzati ca firma de arme pe care o detin a obtinut in mod ilegal mai multe contracte cu statul indian, iar o parte din banii obtinuti au ajuns in offshore-uri din Lichtenstein.


https://www.stirilekanald.ro/miliardara-romanca-din-india-devine-rivala-lui-mr-pink-pe-piata-asiatica-anca-verma-investeste-in-cel-mai-sexy-brand-de-racoritoare-din-lume--promovat_66019.html

3 views0 comments